Tillverkande industri

Pallbytare och pallvändare som utvecklar, stärker och hjälper företag inom tillverkande industrier.

Pallvändare och pallbytare till din tillverkning

Att kunna byta en trasig förpackning längst ned i pall med varor eller se till att material som ska användas vid tillverkning vänds med jämna mellanrum för att inte tappa egenskaper eller bli obrukbara är moment som tar tid och kan vara kritiska i en produktion. Det är också vanliga önskemål som Albo System kan hantera med hjälp av pallbytare och pallvändare. När du väljer oss kan du får du möjlighet att utveckla och anpassa din produktionslinje oavsett om tillverkningen handlar om pappersmassa, målarfärg eller möbler och kemiska produkter. 

Hantering av alla material – på alla möjliga vis

​​​​​​​När du väljer oss får du världsledande innovation men också över trettio års erfarenhet av att utveckling av pallvändare tillsammans med våra kunder. Idag har vi erfarenhet av de flesta branscher och hjälper en rad olika kunder inom tillverkande industri att förbättra sin produktion. Vi vet hur viktigt precision, effektivitet och kontroll är för att få en bättre lönsamhet, och tillsammans hjälper vi dig att hitta nya vägar fram.

Att tippa, skaka eller rotera, precis som lyfta, flytta och vända – använd Albo System för att skapa ett smartare flöde i din produktion. Du får en mängd olika funktioner och rörelser med hjälp av våra pallvändare och pallbytare som kan anpassas helt efter ditt företags unika tillverkning. Det gör att du exempelvis kan integrera pallvändare och pallbytare med rullband och att du får maskiner som kan hantera extremt tunga lyft lika bra som lyft och hantering av känsliga och sköra material. Dessutom kan du med hjälp av automatisering eller halvautomatiserade funktioner minska arbetskraften eftersom många funktioner sig själva med minimal skötsel och översyn. Med en operatör som kan kontrollera systemet genom en fjärrstyrd enhet säkrar du dessutom en trygg och ergonomisk arbetsmiljö.
Vill du veta mer om Albo System?

Hos oss får du världsledande innovation och konstruktion för att vässa din produktion. Du kan skräddarsy funktioner efter din produktions förutsättningar eller välja från vårt standardsortiment.

Kontakta oss direkt på:
+46 300-56 62 60