Sedeltryck

Albo System levererar världsunik kompetens inom sedeltryck.

Pallvändare som klarar alla krav för sedeltryck

Tryck av sedlar är ett hantverk som ställer stora krav på att kunna hantera olika material rätt, trycka sigill och se till att passningen inför trycket har hundraprocentigt utfall. Albo System har levererat pallvändare till flertalet internationella kunder för att hjälpa till att leverera absolut korrekt tryck av sedlar. Vi är en av få leverantörer på marknaden som kan bistå med teknik och konstruktion som klarar kraven på att separerar ark av sedelpapper, hantera präglat papper och papper som innehåller polymerer.

Pallvändarsystem med innovation, teknik och materialkunskap

Sedan 2006 arbetar Albo System med kunder som behöver pallvändare och pallbytare för sedeltryck och tryck av sedlar. Det innebär att du kan vara säker på att vi är en partner som inte bara kan hantera kunduppdrag som innefattar sekretess och säkerhetsklassad produktion utan också har bredd i vilka material som du som kund kan få stöd i att hantera. Idag finns våra produkter inom livsmedelsbranschen, tillverkande industri och vi kan hjälpa till med tryck på metallförpackningar och produktion av pappersmassa. Det gör att du exempelvis enkelt kan separera blad, plocka bort felaktiga papper och blåsa bort damm på ytan innan tryck. Det gör också att du kan packa, lyfta och hantera produkter på ett smidigt sätt som gynnar produktens slutresultat och förbättrar logistiken i din produktion.
Pallvändare minskar manuell hantering. Vill du veta hur?

Med pallvändare och pallbytare blir arbetsmiljön både tryggare och säkrare. Färre lyft och mindre hantering av maskiner och material sparar både tid och resurser. 

Kontakta oss direkt på:
+46 300-56 62 60